top of page

Group

Public·29 members

Ready: Un film indian de comedie și dragoste cu Salman Khan


Ready: Un film indian de comedie Èi dragoste cu Salman Khan
Ready este un film indian de comedie Èi dragoste din 2011, regizat de Anees Bazmee Èi avÃndu-l Ãn rolul principal pe Salman Khan. Filmul este un remake al filmului telugu omonim din 2008 Èi spune povestea lui Prem (Salman Khan), un burlac bogat Èi fÄrÄ griji, care se ÃndrÄgosteÈte de Sanjana (Asin), o fatÄ frumoasÄ Èi simplÄ, care fuge de unchiul ei rÄu. Prem trebuie sÄ facÄ faÈÄ nu numai unchiului ei, ci Èi altor rude care vor sÄ o cÄsÄtoreascÄ cu bÄrbaÈi nepotriviÈi pentru bani. Cu ajutorul familiei Èi prietenilor sÄi, Prem ÃncearcÄ sÄ o salveze pe Sanjana Èi sÄ o facÄ sÄ se ÃndrÄgosteascÄ de el.


Ready este un film plin de umor, muzicÄ Èi romantism, care Ãl aratÄ pe Salman Khan Ãntr-un rol carismatic Èi vesel. Filmul a fost un succes la box office, fiind al doilea cel mai profitabil film indian din 2011. Filmul a primit Èi recenzii pozitive din partea criticilor Èi a publicului, care au apreciat chimia dintre Salman Khan Èi Asin, precum Èi scenele de comedie. Ready este un film care vÄ va face sÄ rÃdeÈi Èi sÄ vÄ distraÈi, dar vÄ va oferi Èi o dozÄ de emoÈie Èi dragoste.


film indian cu salman khan ready subtitrat in romanaDacÄ sunteÈi fan al filmelor indiene cu Salman Khan sau dacÄ vreÈi sÄ vedeÈi un film distractiv Èi plÄcut, puteÈi urmÄri Ready subtitrat Ãn romÃnÄ pe Indianul.com[^2^], cel mai bun site de filme online gratis subtitrate Ãn limba romÃnÄ. Aici puteÈi gÄsi Èi alte filme cu Salman Khan[^1^], precum Lucky No Time For Love[^3^] sau Varisu[^4^]. ConectaÈi-vÄ acum la Indianul.com Èi bucuraÈi-vÄ de cele mai bune filme indiene online Ãn limba romÃnÄ!


Ready este un film care vÄ va face sÄ cunoaÈteÈi mai multe aspecte ale culturii Èi tradiÈiilor indiene, precum Èi ale valorilor familiale Èi sociale. Filmul prezintÄ modul Ãn care Prem ÃÈi respectÄ Èi ÃÈi iubeÈte familia, dar Èi cum ÃÈi asumÄ responsabilitatea de a o proteja pe Sanjana de rÄutatea unchiului ei. Filmul vÄ va arÄta Èi cum Prem se foloseÈte de inteligenÈa Èi inventivitatea sa pentru a se descurca Ãn situaÈii dificile Èi pentru a-Èi Ãnvinge duÈmanii. Filmul vÄ va impresiona Èi cu scenele de acÈiune Èi dans, care sunt marca lui Salman Khan.


Ready este un film care vÄ va oferi o experienÈÄ cinematograficÄ de neuitat, care vÄ va Èine cu sufletul la gurÄ de la Ãnceput pÃnÄ la sfÃrÈit. Filmul are un scenariu bine scris, o regie eficientÄ Èi o distribuÈie de excepÈie, Ãn care se remarcÄ Salman Khan Èi Asin, dar Èi actori secundari precum Paresh Rawal, Mahesh Manjrekar sau Anuradha Patel. Filmul are Èi o coloanÄ sonorÄ excelentÄ, compusÄ de Pritam Èi Himesh Reshammiya, care include melodii ca "Character Dheela", "Dhinka Chika" sau "Humko Pyaar Hua". Filmul are Èi o versiune dublatÄ Ãn tamil, numitÄ Uthamaputhiran.


Ready este un film pe care nu trebuie sÄ-l rataÈi dacÄ sunteÈi iubitori de filme indiene sau dacÄ vreÈi sÄ vedeÈi un film care vÄ va face sÄ rÃdeÈi, sÄ plÃngeÈi Èi sÄ visaÈi. Ready este un film care vÄ va arÄta cÄ dragostea este cea mai puternicÄ forÈÄ din lume Èi cÄ nimic nu este imposibil atunci cÃnd iubeÈti cu adevÄrat. Ready este un film care vÄ va face sÄ vreÈi sÄ fiÈi gata pentru orice! 0efd9a6b88


https://www.srooming.com/group/seuluming/discussion?lang=en/f2a914d7-3242-44fc-a198-864a47e10049

https://www.bakeitrightbakery.com/group/mysite-200-group/discussion/8a37d522-70cc-44fb-91cb-585640f677e0

https://www.travconacademy.com/group/travcon-candidates/discussion/44b1b468-7b57-4259-8c63-c85924fa8f51

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page